Despre noi - Palex Construct
15376
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15376,bridge-core-1.0.4,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0,qode-theme-ver-18.0.9,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Despre noi

Construim și renovăm

Palex Construct Targu Jiu

Construim case pentru familii, case de vacantă, clădiri penru birouri sau orice tip de clădire. Executăm şi lucrări de renovare, precum şi finisări exterioare sau interioare de orice fel, acoperişuri, tencuieli, termoizolare, instalari de baie, sau orice altă lucrare după cerinţe, în case sau apartamente.
Stim ce importantă este construcția unei case. E un vis implinit. Ca să nu devină un coșmar suntem printre puținele firme care oferă o experiență unică, pozitivă și benefică clienților. Noi ne ocupăm de tot! Facem ca visul să devină o realitate frumoasă pentru clienții noștri

Constructii case particulare in toata Romania.

Palex Construct dispune de o echipă specializată și expertiza necesară pentru a se ocupa de absolut tot ceea ce presupune construcția de case individuale, case pe structură metalică sau altele. Aceștia se ocupă de întregul proces, de la documentații și autorizări, la proiectare, organizări de șantier și până la implementarea serviciilor de peisagistică.

Puteți apela cu încredere la serviciile de restaurare, execuție sisteme de drenaj sau instalare piscine.

Construim case la cheie si oferim o gama larga de realizari.

Executam lucrari de zidarie, tencuieli, termoizolatii, placare piatra, faianta, gresie, instalatii sanitare, amenajari interioare, acoperisuri si altele.

Asiguram proceduri de lucru si standarde de calitate in constructii impuse de normativele si de legislatia in vigoare in Romania.

servicii complete construire casa palex construct targu jiu